فایل پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
دانشجویان و دانش پژوهان گرامی فایل حاضر پاورپوینت درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی می باشد. این فایل شامل 190 اسلاید قایل ویرایش بسیار مفید و ارزنده می باشد و در قالب فرمت ppt برای راحتی و مطالعه شما عزیزان تهیه گردیده و در دسترس قرارداده شده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای دریافت فایل می توانید این فایل را از فروشگاه سایت مهرفایل خریداری و دانلود نمایید.